Elkészítjük a TangZhongot: A 210 g vizet elkezdjük melegíteni 65 fokra. Mikor elérte ezt a hőfokot hozzáadjuk a 42 g lisztet és addig folyamatosan kevergetjük, míg egy sűrű zselés állagot nem kapunk. (Ez pár perc.) Hagyjuk kihűlni.
A zsemle hozzávalóit kimérjük: A kenyérlisztet, a réteslisztet, a tejet, a tojást, a natúrjoghurtot, az összes tangzhongot, a kovászt és a barna cukrot. Elkezdjük dagasztani majd pár perc után hozzáadjuk a zsírt és a dagasztás végén a sót. Teljesen kidagasztjuk a tésztát, majd kiolajozott kelesztőtálba pihentetjük 1 órát.
Elkezdjük hajtogatni a tésztát: Elvégezzük tetszőleges módon az első hajtogatást, majd pihentetjük 1 órát.
Meghajtogatjuk másodszor is a tésztát és pihentetjük 1 órát.
Utoljára is meghajtogatjuk a tésztát, majd pihentetjük 1 órát és utána 10/12 órára hűtőbe tesszük kelni a tésztát.
Kivesszük a hűtőből a tésztát és hagyom 2 órát temperálódni a konyhapulton.
6 részre osztjuk a tésztát, majd gömbölyítjük őket. Kb 210-215 grammos gombócokat szoktam formázni. Majd sütőpapírral bélel tepsire tesszük és ellapogatjuk a gombócokat. Letakarjuk és hagyjuk 4 órát kelni.
Lekenjük a tetejüket egy db felvert tojással, majd hagyjuk még 1 órát kelni.
Ha ez is letelt, még egyszer lekenjük egy felvert tojással és megszórjuk szezámmaggal.
Előmelegítjük a sütőt 230 fokra alsó-felső sütési programon.
Ha felmelegedett a sütő betesszük a bucikat sülni. Gőzösítünk a sütőbe és 230 fokról egyből csendesítjük a sütőt 180 fokra, így sütjük kb 30-35 percet.