Kidagasztjuk a tésztát az összes hozzávalóval.
Utána 1 órát pihentetjük kiolajozott kelesztő tálba.
Óránként meghajtogatjuk 3* tésztát. Elkezdjük hajtogatni a tésztát, én egy laminálást csinálok, mint a rétestésztát ablakosra húzzuk, majd összehajtjuk, mint egy borítékot és feltekerjük. Pihentetjük 1 órát.
Volver a doblar, esta vez no tan grande, masajear con las yemas de los dedos, doblar y enrollar la masa. Dejar reposar de nuevo durante 1 hora.
Doblar la masa una última vez, yo uso una corteza de pétalos. Agarra la masa y tira de ella hacia arriba con pequeños movimientos, luego dóblala hacia el lado opuesto, dando vueltas en círculo, y al final, dale la vuelta a toda la masa. Dejar reposar en un lugar cálido durante unas 2 horas.
Lisztezett felületen kinyújtjuk téglalap alakúra a tésztát. Majd lekenjük oliva olajjal és a paradicsomos pizza töltelékkel. Én kicsit vízzel is be szoktam spriccelni a felületét. Behajtjuk a tészta két oldalát, hogy a töltelék ne folyjon ki. Utána pedig óvatosan feltekerjük.
Cortar en trozos de 2-3 cm y colocar en una bandeja de horno forrada con papel de hornear. Pincélelos con una mezcla de 1 huevo y 1 sorbo de leche. A continuación, tápelos y déjelos levar durante unas 3-4 horas en un lugar cálido.
Előmelegítjük a sütőt alul-felül sütési programon 180 fokra.
Cuando estén cocidas, pincélalas una vez más con la mezcla de huevo y leche.
A sütőbe tesszük őket és 25-30 perc alatt készre sütjük a csigákat.