Könyvajánló
Kovásziskola 2.
Vanessa Kimbell
Hogyan teszi a sütés boldoggá a mikrobáinkat, egészségessé az emésztésünket és kiegyensúlyozottá a hangulatunkat
Tartine kenyér
Chad Robertson
A tökéletes kovászos kenyér titka a világ leghíresebb pékségéből.
Édes, foszlós, kovászos
Déri Szilvia
Különleges kelt tészták és péksütemények minden alkalomra.
Macaron mesterfokon
Pierre Hermé
Franciaország leghíresebb cukrászmestere, Pierre Hermé macaronoknak szentelt könyvéből mindent megtudhatunk az egyik legkedveltebb francia desszert elkészítéséről.
Labi és a nagy találkozás
Szabadfi Szabolcs -
Trogmayer Éva
Új receptek az erdei pékségből.
Labi és Áfonya kalandos utazása
Szabadfi Szabolcs -
Trogmayer Éva
Édes és sós receptek Európából.